Primul tuns s-a lasat cu lacrimi, dar doar din partea mea... de emotii! :)

         Aveam emotii cu primul tuns al Anei. M-am gandit sa nu planga, sa nu se agite mai ales in apropierea unei foarfece. Dar, am gasit un salon de tuns pentru copii cu masinute in loc loc de scaune, cu un decor prietenos si personal amabil si cu experienta cu micii clienti zvapaiati: Ciufolici Hairstyle Kids in Piata Amzei.






        Salonul pare o pestera pe care au pus stapanire martienii. Este foarte colorat si scaunele sunt fie caluti, fie masinute sau motociclete pentru cei mai mici, dar mai au si o alta sala cu scaune normale unde se pot tunde si mai copiii mari.



        Tunsul Anei a fost eveniment de familie, pentru ca am fost toti cu ea sa o incurajam, insa copilul nu a avut nicio treaba. A incantat-o ca statea intr-o masinuta roz cu volan si butoane, ba chiar avea si schimbator de viteze.


       Andrada pregatise o cutiuta in care sa puna o suvita de par, ca amintire pentru Ana de la primul tuns. Si ea are o cutie mai mare in care i-am pastrat tot felul de amintiti haioase si emotionante, pe care o mai deschide cu drag din cand in cand. Cred ca toate amintirile asta nu ne plac doar noua parintilor, care devenim nostalgici cand cresc copiii, ci si lor. Dovada  este Andrada care chiar le apreciaza, poate mai mult acum decat cand va fi adolescenta sau om matur.

        Oricum, la final am primit si din partea salonului o diploma de fetita curajoasa cu prima suvita de par.  si cea mica si-a putut alege o mini jucarie dintr-o vitrina de sticla facuta la nivelul lor. In perioada asta au si un concurs interesant, la care participi pe baza bonului - o tombola la care poti castiga o bicicleta.  



Tunsul a durat cam 15 minute si a costat 45 lei.

             Ne-a fost greu sa ne despartim de carliontii simpaticii, cu care eu cel putin ma jucam inevitabil ori de cate ori o luam in brate....dar vocea ratiunii ne-a spus ca e vara, e cald si sa nu chinuim copilul inutil. Mai ales ca urmeaza sa plecam in concediu la mare, urmeaza cateva ore bune de stat in masina, si mult par ud de la apa, iar rabdarea lor la nici 2 ani sa ii usuci e limitata.

        Taaaadaaaaa!!!


#mamicadebucuresti



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Magazinul Zero Waste din București - orice cumpari, nu generează deșeuri

Vacanta All Inclusive la Sol Palace, in Nessebar Bulgaria