Hartile stelare @biutifulgifts, o super idee pentru un cadou personalizat

        Să primești înrămat cum erau dispuse stelele în momentul în care te-ai născut, sau ai întâlnit persoana iubită, pare magic. E o mărturie căstelele s-au aliniat atunci în favoarea ta! 

Hărțile stelare, pot fi oferite atât copilului tău, cât și șefului sau celei mai bune prietene. Mamei sau unui prieten drag. Cred de fapt că singurul criteriu acesta ar fi: să îți fie dragă persoana căreia îl vei oferi! 

        Trebuie doar sa stii data si locul nasterii si sa alegi eventual un citat care sa defineasca destinatarul, pentru a completa frumos tabloul - intrucat chiar forma unui tablou o va lua acest cadou.

Un tablou care trebuie pus la loc de cinste in casa, care sa aminteasca de un moment de fericire si care sa iti ofere o doza de optimism ori iti vei arunca un ochi asupra lui.

                                              

            Astfel de surprize mi-ar placea sa ma surprinda si pe mine, de aceea impartasesc aceasta idee cu voi #biutifulgifts. 😉

 Pe: @biutifulgifts, https://www.facebook.com/biutifulgifts/ gasiti variante din care sa va inspirati, iar Cristina, cea care face aceste minuni, este o persoana care pune pasiune si este atenta la toate detaliile, astfel incat cadoul sa fie unul Perfect!👌💝




        Intotdeauna mi-a placut sa fac cadouri. Imi place chiar sa le ambalez in hartie, sa le leg cu o panglica, sa le pun o mica felicitare,.Incerc mereu sa iau ceva util dar si surprinzator, care sa aduca bucurie. Nu neaparat cadourile scumpe sunt cele care ajung la suflet, ci cele alese cu grija, cele care reflecta personalitatea destinatarului.

        Voi ce cadouri inspirate ati oferit sau ati primit recent? 😊


                                            




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Magazinul Zero Waste din București - orice cumpari, nu generează deșeuri

Vacanta All Inclusive la Sol Palace, in Nessebar Bulgaria

Primul tuns s-a lasat cu lacrimi, dar doar din partea mea... de emotii! :)